Aikido Amsterdam

lessen

Om te beginnen

Iedereen is welkom in de dojo’s. Er worden geen verwachtingen gesteld, anders dan die waar jezelf mee komt. In je eigen tempo, afgestemd op wie je bent, begin je aan het onderzoek en leer je stap voor stap technieken toepassen, vallen, rollen en jezelf te beschermen onder toenemende druk.


En dan…


De training in de dojo’s van Aikido Amsterdam is dynamisch en fysiek. De nadruk ligt op de verbinding met de partner. Aikido kan op alle leeftijden beoefend worden. Er zijn duidelijke afspraken over het verloop van de oefeningen en de rol van de partners. Dit maakt de dojo een stimulerende en veilige plek om te trainen.

De lessen zijn gemengd mannen en vrouwen. De enige bereidheid is om fysiek te groeien en je mentaal mee te laten nemen. Op deze manier kom je tot het optimale evenwicht binnen je persoonlijke fysieke en mentale grenzen. Je eigen ontwikkelingsproces staat centraal.

lestijden

Maandag Palmstraat
17.30-18.30: Jong Volw
19.00-20.00: Beginners
20.00-21.00: Allen


Dinsdag Sporthal De Pijp
16.00-17.00: Kleuters 4-6
17.15-18.15: Ouder/ kind


Ouder/ kind les vanaf 7 jaar, ouders kunnen samen trainen met hun kinderen.


Wednesday Palmstraat
19.00-20.30: Wapens
20.30-21.30: Aikido Allen


Vrijdag Palmstraat
09:00-10:00 Aikido allen
10.30-12.00: Chi Kung
17.00-18.00: Ouder/ kind


Zondag
11.00-13.00: Aikido allen
Lessen 1x per/mnd

feesTarieven

Volw € 47,50 p/maand


Kinderen € 30,00 p/maand


Kleuters € 40,00 p/maand


Dutch Aikikai Foundation
€ 15,00 Kids p/jaar
€ 35,00 Volw p/jaar


Onderhoud De Palm
€ 20,00 p/jaar


Aangesloten bij Jeugdfonds Sport Amsterdam: Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. De dojo kan meer informatie geven en bekijk de website https://jeugdfondssportencultuur.nl/


Ben je in het bezit van een Stadspas, of wil je graag sporten, maar hebt niet de financiele middelen. Neem dan contact op met de dojo en samen maken wij een plan om jou in onze dojo op te nemen.


Betalingen volwassenen en teens
op rek NL32INGB0751857599
t.a.v. T.G.B. Dijkman


Betalingen kleuters en kids
op rek NL51INGB0004117043
t.a.v. A.L. Perrin

Betalingen DAF op rek
NL90INGB0009475591
Stichting Aikikai Holland
Postbus 128, 1000AC Amsterdam

locationslocaties
agenda
17 Jul 2021

Dojo Update

Update met betrekking tot Covid 19

Na de vakantie starten alle lessen weer in onze dojo in de Palmstraat. Wij hopen dat ieder die wil trainen weer de weg naar de dojo zal vinden.

De lessen in Sporthal De Pijp zullen starten vanaf half september, dit i.v.m. de verbouwing van de Sporthal.

De buitenlessen met bokken blijven buiten gegeven worden op zaterdag morgen op de bekende locatie onder het spoor bij het Centraal Station. De lestijden zijn van 10.30-12.00.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer, geniet van jullie vakantie en kom uitgerust terug !!

Tom & Andra

dit zijn wij

Tom Dijkman

Tom is de oprichter van Aikido Amsterdam. Al meer dan 25 jaar beoefent hij Aikido. In 20193 werd hem de 6de Dan Aikikai Aikido uitgereikt. Hij reist regelmatig de wereld rond om zich verder te verdiepen en te blijven ontwikkelen. Deze ontwikkelingen geeft hij met veel enthousiasme door aan zijn leerlingen. Tom is Gilde lid van de Dutch Aikikai Foundation, binnen de DAF verzorgt hij ook de 3de Dan voorbereiding. Tevens geeft hij seminars in binnen en buitenland. Hij heeft een langdurig verbintenis met Aikido in Kaapstad, Zuid Afrika en heeft les gegeven in Duitsland, Zweden, Noorwegen en Italië. In de dojo van Aikido Amsterdam worden de meeste lessen gegeven door Tom, een aantal mensen spelen daarbij een aanvullende rol en vervangen hem bij afwezigheid.

Andra Perrin

44 jaar, beoefent aikido sinds 2005 en heeft sinds 2017 de 3de Dan Aikikai Aikido. Zij geeft samen met Tom de peuter, kleuterlessen en de ouder/kindles. Op donderdag geeft zij het eerste uur de beginners les. Sinds 2018 is Andra tevens gestart met Budokids bij Aikido Amsterdam, deze lessen zijn voor kinderen van 3 jaar. Om zo de allerkleinste een brede basis van beweging te geven. Naast Aikido heeft ze een praktijk als Shiatsu therapeut en is ze afgestudeerd aan de Zen Shiatsu opleiding in 2008. Sinds 10 jaar beoefent ze Chi kung, en geeft daarin ook les. Ze werkt als presence developer bij Thnk, en geeft daar bedrijfstrainingen gericht op het fysieke.

Andrea Raviglione

45 jaar, Andrea beoefent al meer dan 20 jaar Aikido, is 3de Dan Aikikai Aikido en heeft een eigen dojo opgebouwd in Stavanger, Noorwegen. Op dit moment woont en werkt hij in Nederland en is verbonden aan Aikido Amsterdam. Andrea heeft Aikido als enige passie en drive in het leven en reist de hele wereld rond om diverse leraren te zien. Andrea is samen met Andra de vaste vervanger voor Tom als hij niet aanwezig is.

Aurel Chaoul Pelleg

50 jaar, Aurel beoefent al 32 jaar Aikido en heeft de 1e Dan Aikikai Aikido. Hij heeft met success de leraren opleiding van Aikido Nederland afgerond. Aurel is vaste assistent bij de verschillende kinderlessen in de dojo en vervangt Tom als hij op reis is. Aurel heeft een gave om met kinderen om te gaan en is tevens de vaste vertrouwenspersoon van de dojo. Naast Aikido werkt Aurel als therapeut met persoonlijk energie management en is hij intens betrokken bij permacultuur projecten in en rondom Amsterdam, voor prive' en openbare doeleinden.

Dennis ter Haar

41 jaar, Beoefent aikido sinds december 2000 en heeft sinds 2014 de 2de Dan Aikikai Aikido. Dennis traint al lange tijd bij Tom Dijkman en vervangt regelmatig lessen binnen de Dojo van Aikido Amsterdam. Dennis heeft de gave om met veel aandacht voor detail zijn lessen vorm te geven.Veel inspiratie voor zijn lessen haalt Dennis uit de heldere aikido stijl van Christian Tissier Shihan.

Coen Septer

47 jaar, Is lid bij Aikido Amsterdam sinds de oprichting. Hij is de vaste ontwerper van alles rondom Aikido Amsterdam. Naast dat hij wekelijks Aikido traint is hij een gepassioneerde vogelaar, en geweldig tekenaar.
En

You seem to be using a very old browser. This website is optimized for the latest browsers, which are also the safest. We encourage you to use Firefox.

You are welcome to proceed with your current browser, but the website might not work properly for you. We apologize for that.