Examens

In de dojo van Aikido Amsterdam zijn er 2x per jaar examens voor Kyugraden. Deze zijn in de maand juli en december. In overleg met de leraar kan je jezelf opgeven voor deze examens. Zorg dat je voor je examen alle gevraagde technieken uit je hoofd weet. Dan dien je alleen nog zorg te dragen voor een correcte uitvoering.

Vanaf 3de Kyu is er één keer per maand een voorbereidings training richting 1ste Dan. Deze wordt gegeven door Nikki Lemmens 5de Dan. De training is op het hoofdkwartier van de DAF aan de Veemarkt in Amsterdam.

Dan graad examens worden centraal binnen de DAF afgenomen op de Veemarkt. Dit gebeurt tijdens de Dan graden training in juli en december. De examens worden afgenomen door de gilde leden van de DAF. Voor 1ste, 2de en 3de Dan is er een examen commissie. De examens voor 4de Dan worden afgenomen door Wilko Vriesman, 6de Dan, technische directeur van de DAF.

Tom Dijkman is Gildelid van de DAF en mede verantwoordelijk voor de Dan examens voor 1ste, 2de en 3de Dan. Tevens geeft hij de voorbereiding tot 3de Dan. Deze lessen zijn op maandelijkse basis in de Vriesman dojo op de Veemarkt in Amsterdam.